Slider04
Slider04
Slider02
Slider02
Slider01
Slider01
Slider03
Slider03

BLOEDAFNAME OP AFSPRAAK

Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers heeft Diagnost-IQ met ingang van 10 mei 2021 een online afsprakensysteem in gebruik genomen. Maak een afspraak voor onze bloedafname locaties in de regio West-Friesland en Waterland, dus zowel de prikpoli’s in de ziekenhuizen als alle lokale prikpunten. Ook voor het inleveren van onderzoeksmateriaal (bijv. doosje van Comicro of urine) dient men een afspraak te maken. Op deze manier houden we het aantal mensen in de wachtruimtes beperkt om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen borgen.

Maak hier uw afspraak

1. Ga naar het online afspraken systeem voor het maken van een afspraak 
2. Selecteer een dienst
3. Selecteer een locatie
4. Selecteer datum en tijd
5. Vul uw persoonlijke gegevens in
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw spambox indien u de bevestiging niet heeft ontvangen).
Voor het maken van een afspraak heeft u internet en een e-mailadres nodig. Heeft u dit niet, of lukt dit niet vraag dan eerst hulp bij mensen uit uw eigen kring. Mocht dit niet lukken dan kunt u ons bellen op 088-3424614.

Kunt u om medische redenen niet naar de priklocatie komen en bent u woonachtig in West-Friesland? Dan kan uw huisarts contact met Diagnost-IQ locatie Hoorn opnemen, zodat de bloedafname bij u thuis kan worden gedaan.

Voor een overzicht van de openingstijden van de afnamelocaties waar u op afspraak terecht kunt, kunt u de Gebiedskaart DCWF/Diagnost-IQ raadplegen. 

Denkt u aan onze huisregels?

Komt u naar 1 van onze locaties dan is het dragen van een mondkapje verplicht  en houden wij rekening met een afstand van 1,5 meter conform de richtlijn van het RIVM.

Heeft u nog vragen over het coronavirus, onderzoek of het online afsprakensysteem?

Heeft u nog vragen over bloedafname op afspraak ga dan naar onze veel gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u het contactformulier invullen.